Är du intresserad av att driva en egen förskola i samarbete med C Företaget?

Anmäl ditt intresse

Fyll i och skicka in formuläret

Ditt namn och en e-postadress är obligatoriska,  för att vi ska kunna kontakta dig.

Vi respekterar din integritet. C Företaget kommer aldrig att lämna ut de uppgifter du skickar in till tredje part.

Om oss

C Företaget tror på människors kraft att driva egen verksamhet efter sina idéer och mål. Genom att förenkla för individer att bedriva en verksamhet har vi blivit ett alternativ till att starta eget företag. C Företaget startade år 2002 med konceptet att anställa personer med en egen affärsidé. Denna grundidé byggde vi vidare på och 2008 anslöt sig en grupp dagbarnvårdare i Uppsala kommun, vilket blev starten för vårt unika koncept för dagbarnvårdare. Vår första förskola tog vi över 2009. Idag bedriver C Företaget åtta förskolor samt en öppen förskola i Uppsala län. Vi har även samarbete med 80 dagbarnvårdare runt om i landet. Vi har ett kompetent arbetslag med förskolelärare, ekonomer, socionomer, beteendevetare och IT-tekniker. C Företaget arbetar med kvalité som fokus och genom vårt kooperativa förhållningssätt ser vi vinst som medel snarare än mål.